Camperplaats Marleseveld

Onze camperplaats is gelegen in een rustieke, bosrijke omgeving in het buitengebied van Marle, een klein dorpje onder de rook van Hellendoorn. In 2018 zijn we gestart op een verhard stuk terrein aan de voorkant van onze boerderij. Door de toenemende vraag hebben we in het voorjaar van 2020 nog een aantal plekken gecreëerd. Op dit moment hebben we 6 plekken. We kiezen hier bewust voor omdat het op deze manier niet te druk wordt en we zo onze bezoekers alle rust kunnen bieden. We zijn het hele jaar geopend Kosten: € 13,- voor 2 personen per nacht incl. belasting

Reserveren

Voorzieningen op onze camperplaats

Al onze plekken zijn voorzien van stroom en water. Ook mag u gratis gebruik maken van het WiFi netwerk op onze camperplaats. De gelegenheid om uw chemisch toilet of grijswater te lozen hebben we gerealiseerd bij ons woonhuis. Deze is een kleine 250 meter verderop te vinden. We mogen onze camperaars graag wat extra’s aanbieden. Daarom is het bij ons ook mogelijk om ’s avonds een kampvuurtje te maken, het benodigde brandhout is bij ons verkrijgbaar. Lijkt het u leuk om boven dit kampvuur een stukje vlees klaar te maken? Ook dat kan bij ons! Ons bedrijf heeft sinds kort een boederijwinkel waar u verschillende heerlijke stukken rundvlees kunt kopen van onze eigen koeien.

Stroomvoorziening

Water aansluiting

Vuilnisbak

Bezienswaardigheden

Fietsroutes

Honden toegestaan

Lozen cassettetoilet

Lozen afvalwater

Reviews

Hier kunt u lezen wat de gasten van onze camperplaats, voorzieningen en de omgeving vinden. Wilt u ook een review plaatsen? Dat kan! Op campercontact.com kunt u uw review plaatsen. Wij zorgen vervolgens dat dit op onze site wordt weergegeven. We stellen uw mening erg op prijs! Graag tot ziens!

M. van Dijk

20/5/2023

Heerlijk basic

petra

16/12/2022

6 pracht plekkies op een boerderij,naast en om de stal...wat is er mooier dan wakker te worden met uitzicht over de weilanden ,het geluid van de vogels ,koeien en de natuur.. er is stroom,drinkwaterpunt afval en het toilet reinigen kan bij het woonhuis een stukje verder op...geen sanitair...oja op zaterdagochtend is het boerderijwinkeltje open. Waar je heerlijk vlees kunt kopen,s avonds bbq en smullen maar!!!

Trudie67

19/11/2022

Kon ik meer sterren geven deed ik dat. Dit is een cp naar mijn hart. Wat een uitzicht, wat een vriendelijke eigenaar. Geen sanitair, prima! Hebben we zelf bij ons. Thuis ga ik ook niet bij de buren naar het toilet Je kunt hier vlees kopen. Er zijn wandelroutes. Dit is een camperplaats, zoals een camperplaats hoort te zijn. Waren er maar meer zo Ga zo door

Brantcar

10/9/2022

Aanrader voor iedereen die lekker rustig wil overnachten. Ruime plekken, geweldig uitzicht over landerijen van het landgoed. Geen lichtvervuiling avonds waardoor sterrenhemel goed zichtbaar. Afgelopen weekeinde kwam als kers op de taart de Hellendoorn rally voorbij. Jeroen zorgde voor een verhoogd zichtpunt, geweldig

Novazembla

9/9/2022

Wat een heerlijke plek om te zijn. rust en een prachtig uitzicht. Jeroen en vader Joop leggen met enthousiasme uit hoe een Limousin boerderij werkt. Stroom, water en afval ter plaatse en grijs en zwart water op een afstand van 300 meter. prima wandeling met de daar aanwezige bolderkar.

Petera Mulder

24/5/2021

Fijne rustige camperplek met veel fiets/atb-mogelijkheden in de omgeving. Jeroen, de eigenaar, is laagdrempelig en er is veel mogelijk. De grote pan voor op het kampvuur werd geleend om de hamburgers te bereiden, gekocht in het het winkeltje. Geen sanitair aanwezig maar dat mag de pret niet drukken. Echt een aanrader

Mrs.-Flinstone

24/5/2021

Dit is een CP(met hoofdletters!) rust, vriendelijkheid,....zelfvoorzienend. topper

Hanneke1977

24/5/2021

Eenvoudige cp met mooi uitzicht en veel fiets mogelijkheden

rustige camperplek

12/3/2021

Heerlijk rustige camperplek met fijne fiets-en wandelmogelijkheden! Zeer vriendelijke ontvangst en mooie uitleg over het ontstaan van dit landgoed!

MBoessen

6/3/2021

leuke plek op boerenerf naast de koeienstal. vriendelijke eigenaren die graag iets over hun bedrijf vertellen. er waren net een aantal kalfjes geboren. vuurkorven aanwezig en mogelijkheid om hout te kopen. wandel- en fietsroutes aanwezig. komen hier zeker nog eens terug.

boa-vista

22/1/2021

Heerlijk rustige plaats met mooi uitzicht naast de stallen van een 30 hectare groot landgoed. water en stroom bij de camper, voor lozen kan je terecht bij het woonhuis paar honderd meter verderop. picknicktafels, vuurkorven vuilnisbakken en de mooie Limousin koeien zijn ook vlakbij. 2 a 3 plekken verhard met grasstrook en 3 a 4 plekken op gras (alleen met droog weer). Prima WiFi en satelliet ontvangst. Aardige eigenaar en goede website.

Gorsselnar

15/1/2021

Heerlijk rustige plek met vrij uitzicht.

mooie omgeving erg rustig

4/12/2020

Mooie omgeving erg rustig, vriendelijke eigenaar met uitleg over zijn hobby ! Meeste voorzieningen zijn aanwezig . We komen zeker weer een keer terug .

Altijd-opstap

20/11/2020

Prachtig gelegen en wat een rust! Vriendelijke eigenaren en natuurliefhebbers Joop en Jeroen willen alles wel vertellen over de geschiedenis van hun landgoed en hun mooie Limousin koeien. Simpele plaatsen met water en stroom. Meer hoeft ook niet. Hier 3 nachten gestaan en gefietst door prachtige omgeving. Aanrader!

Hele leuke camperplaats

1/11/2020

Hele leuke camperplaats bij een superaardige boer Jeroen. Heerlijk rustig. Af en toe hoor je een koe. Water en stroom bij je camper. En vuilnisbakken dichtbij. En wat een mooie koeien zeg!!

Campernerds

23/10/2020

Rustige plek. Gezellig praatje met vader en zoon. Heerlijk vlees te koop! En de locatie is uitstekend geschikt voor het met de fiets verkennen van de Sallandse Heuvelrug.

JGJ

19/8/2020

Fijn plekje om te vertoeven. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten over de Sallandse Heuvelrug. Vriendelijke eigenaren, die graag een praatje komen maken. Stroom en water aanwezig, lozen van grijs water en toilet moet ongeveer 500 meter verderop. (Hiervoor staat een bolderkar op het terrein) Wij hebben hier met plezier gestaan en komen graag nog een keertje terug.

Reserverings aanvraag

Mocht u geinteresseerd zijn in de prachtige omgeving en goedgelegen camping, dan kunt u met het onderstaande formulier een reserveringsaanvraag doen. Na de aanvraag bij ons is binnengekomen nemen we met u contact op met de verdere afhandeling.

Naam

Achternaam

Email

Telefoonnummer

Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aanvullende opmerkingen of vragen

Website mogelijk gemaakt door Emiel Dubbink & Jasper Lanting. Ook een website nodig? Bel of app naar 06 - 29 97 57 80