We houden je graag op de hoogte

Op een limousinehoudderij gebeuren verassende en bijzondere dingen. Zo is geboorte hier heel normaal en kunnen de dieren je soms versteld laten staan. Ook is elk seizoen anders, net zoals dat elke koe een eigen en uniek karakter heeft. Dit willen we je dan graag laten ervaren. Daarom zorgt Jeroen ervoor dat jij vanuit huis mee kan lezen en kijken met wat er op de boederij gebeurt.

Blog: Begin afkalfseizoen / Winter

07/02

Het is de afgelopen dagen druk geweest op de boerderij. Vrijdagavond laat is vaars 0622 het afkalfseizoen begonnen met een prachtig stierkalf!

Gistermorgen zijn we de dag begonnen met mest overpompen want de put zat al bijna vol. Vervolgens hebben we uit voorzorg de pinken & de stier naar binnen gehaald. Daarna de stallen zoveel mogelijk klaar gemaakt tegen de vorst & sneeuw.

Toch bleek vanmorgen dat het niet genoeg was want we troffen overal sneeuw aan in de potstal. De voergang hebben we helemaal sneeuw vrijgemaakt, vervolgens de koeien gevoerd en maar een keer extra stro gestrooid zodat de dieren droog kunnen liggen.
We zijn benieuwd naar de rest van de week...

Terug naar overzicht

Oudere berichten

24/05

De winkel is geopend!

Het heeft even geduurd maar het is nu eindelijk zover, onze boerderijwinkel is geopend! Elke zaterdag van 09:00 tot 12:00 bent u bij ons van harte welkom. De rest van de week zijn we alleen op afspraak geopend. Op onderstaande foto’s kunt u zien wat we zoal in het assortiment hebben. Op dit moment hebben we onder andere peppersteak, bavette, picanha, borstlap, riblap, short rips, tomahawk steak, gehaktballen, borrelballetjes in ketjap, hamburgers en droge worst op voorraad. Binnenkort zijn de kogelbiefstukken en tournedous ook bij ons verkrijgbaar. Alle stukken vlees zijn per stuk vacuüm verpakt, geëtiketteerd en ingevroren. Het is de bedoeling dat we ons assortiment langzamerhand gaan uitbreiden, ook met andere streekproducten. Ook is het in onze winkel mogelijk om vleespakketten van 5 of 10 kg te bestellen. Mocht u op zaterdag verhindert zijn, bel dan voor een afspraak op een ander moment gerust naar één van onderstaande nummers: Jeroen: 0643025232 Joop: 0627996008 Graag tot ziens!

Verder lezen

11/04

Update van de werkzaamheden & uitslag COT veiling

Op ons bedrijf zijn we momenteel met van alles bezig. Nu het voorjaar voor de deur staat zijn we begonnen met het nakijken, en waar nodig, repareren van alle omheiningen. Afgelopen winter hebben we alle bosschage rondom de omheining al weggezaagd zodat de stroom er goed door heen kan. Ook schieten de werkzaamheden in het winkeltje mooi op. Het timmerwerk is bijna afgerond en gisteren zijn we begonnen met schilderen. Aankomende week kunnen we langzamerhand beginnen met de aankleding. We open over enkele weken open te gaan! Tenslotte kunnen we nog melden dat de door ons gefokte stier Primo is verkocht op de COT veiling! We wensen de nieuwe eigenaar veel succes & plezier met de stier en hopelijk zorgt hij voor veel mooie nakomelingen!

Verder lezen

Website mogelijk gemaakt door Emiel Dubbink & Jasper Lanting. Ook een website nodig? Bel of app naar 06 - 29 97 57 80